Pantone un roz strălucitor pentru o casă unică

Pantone un roz strălucitor pentru o casă unică

În acest ghid dorim să vă arătăm cum să folosiți una dintre cele mai interesante culori ale epocii, o culoare plină de sens și foarte originală pentru a vă decora casa. Compania PANTONE celebrează culoarea biodiversității, un roz strălucitor inspirat de cel mai vechi pigment de pe pământ.

În primul rând, totuși, ce este PANTONE?

PANTONE este, așa cum era de așteptat, o companie. Pantone Color System este un sistem standardizat de potrivire a culorilor utilizat pe scară largă în întreaga lume. Este conceput pentru a ajuta imprimantele și designerii să specifice și să controleze culorile pentru proiectele de imprimare. Sistemul de culori Pantone vă permite să specificați culori care nu pot fi amestecate în CMYK tradițional . Fiecare nuanță de culoare are o identificare numerică.

În plus, în fiecare an este anunțată culoarea Pantone a anului și aceasta este o prognoză de tendință a culorii care va fi mai folosită pentru a defini produsele de consum și modelele create pentru noi, consumatorii. Unele branduri creative se bazează pe această estimare și, de fapt, își reînnoiesc imaginea în fiecare an, inspirate de noua culoare. Bineînțeles că nu toate companiile o pot face, dar este important pentru cei care lucrează în sectorul creativ și design, inclusiv în modă și mobilier, cu ochi și urechi tandre la ceea ce este decretat de această realitate.

Very Peri 17-3938 a fost declarată culoarea anului 2022

Very Peri 17-3938 a fost declarată culoarea anului 2022

PANTONE celebrează culoarea biodiversităţii

Culoarea despre care vrem să vă vorbim astăzi este o culoare puternică, inspiratoare, care are în sine o semnificație puternică. PANTONE este o realitate care de multe ori s-a deschis deschis pentru a apăra și promova drepturile mediului și ale oamenilor, propunând culori îndrăznețe și emblematice. Iar în ultimele săptămâni nu va fi scăpat cea mai atentă sărbătoare a lui. Culoarea aleasă este un roz strălucitor și original.

PANTONE celebrează culoarea biodiversităţii. Exact, tocmai acesta este numele lui și vrem să vă spunem nu numai povestea sa, ci și cum să-l folosiți pentru a mobila și defini încăperile casei.

Care este mesajul color al biodiversităţii?

Culoarea este inspirată de cel mai vechi pigment de pe pământ și a fost descoperită în rocile sedimentare marine acum 1,1 miliarde de ani în bazinul Taoudeni din Mauritania, Africa de Vest. Nuanța vibrantă de roz este înrădăcinată în ecosistemul nostru și în viața care prosperă acolo. Cu toate acestea, în ritmul în care umanitatea accelerează schimbarea, suntem pe cale să pierdem o mare parte din lumea noastră naturală.

Pigmenții roz strălucitori sunt fosilele moleculare ale clorofilei produse de organisme fotosintetice antice care au locuit într-un ocean străvechi care a dispărut de mult.

Mobilează-ți casa cu noua culoare roz

O culoare atât de vibrantă și caldă nu poate lipsi din casa ta. Rozul este o culoare compusă dintr-o combinație de roșu, albastru și alb, din care trage câteva caracteristici. Pasiunea și energia vin din roșu și pacea și liniștea din albastru și alb. Are un efect calmant asupra oamenilor și este legat de creativitate. Este o culoare pozitivă care inspiră sentimente reconfortante, provocând un sentiment cald în noi că totul va fi bine. Rozul calmează energiile emoționale, ameliorând sentimentele de furie, agresivitate, resentimente și abandon.

Bucătărie cu tonuri de roz

Cum putem face bucătăria irezistibilă ? Creați un mediu confortabil și primitor concentrându-vă pe culoarea roz. Poți să-ți alegi mobila din lemn în această nuanță caldă și învăluitoare și apoi să te concentrezi pe accesorii practice și decorative pentru a defini spațiile. Bucătăria este un mediu foarte practic, dar nu trebuie să-i neglijezi estetica pentru asta. Un tapet cu detalii roz vi se va potrivi, cum ar fi tapetul nostru cu flori verzi și roz.

Living rafinat și modern în roz

Livingul este unul dintre cele mai interesante medii de mobilat, mai ales cu o culoare la fel de intensă și semnificativă precum culoarea biodiversității PANTONE. Pentru un living modern și sofisticat, potrivește și combină roz și violet jucându-se cu nuanțe delicate și originale. O idee este să acoperiți pereții, mai ales dacă este un spațiu deschis spațios, jucându-vă cu o hârtie decorativă cu motive florale precum tapetul nostru de damasc roz. Asigurați-vă scaunele confortabile, fie că este vorba de o canapea sau de un fotoliu, cu pernele noastre colorate.

Rozul este o culoare foarte populară pentru decorarea casei datorită eleganței și versatilității sale. Se alege în special pentru pereți optând pentru soluții monocromatice sau soluții bogate în nuanțe variind de la nuanțe pastelate până la cele mai încărcate și intense. Este o culoare care conferă lejeritate încăperilor și pune în valoare mobilierul dând interioarelor un aspect șic și rafinat dar fără a exagera. De aceea am ales să creăm un tapet de damasc roz, pentru a conferi camerelor o eleganță sofisticată, dar originală.

Modelele florale ale tapetului și culoarea aleasă sunt cu adevărat versatile pentru mediile de acasă. Sunt ușor de adaptat la orice context, fie că sunt mai tradiționale decât spații și medii moderne. Tapetul damasc roz oferă lumina și stil sufrageriei tale, recreând o atmosfera primitoare și rafinată.

Dormitor șic și romantic în roz

Dormitorul este un mediu foarte intim și nu foarte experimentat în timpul zilei. Zona de dormit trebuie să fie mai bine conservată decât celelalte spații din casă și de fapt este necesar să o facem nu doar primitoare, ci și sigură pentru liniștea noastră. Și de aceea vom evita introducerea prea multor dispozitive electronice pentru a nu deranja somnul, vom preferă mobilierul cu linii simple și ne vom concentra pe culorile delicate. Prin urmare, ne putem juca cu texturi și modele sobre și culori pastelate, adăugând și nouă culoare PANTONE biodiversity.

Iubim mediile luminoase și colorate, ne place să ne înconjurăm cu accesorii și accesorii de mobilier care creează atmosfere relaxante dar care fac și spațiile distractive și unice. Tapetul nostru cu cercuri colorate este un produs cu adevărat versatil, care se remarcă prin estetică proaspătă, culorile contemporane și formele geometrice care îl caracterizează. Acestea sunt porțiuni de semicerc, toate în culori diferite, care se ating, dar nu se ating niciodată, creând cercuri perfecte care dau naștere unui model inspirat din anii 60.

Baie colorată și la modă în roz

Baia este fără îndoială una dintre cele mai practice și funcționale încăperi din casă care devine din ce în ce mai mult un spațiu în care să avem grijă totală de noi înșine. De aceea trebuie să dăm acestei camere un design simplu da, datorită funcției sale, dar care este și interesant din punct de vedere estetic. Amenajarea unei băi cu detalii roz, începând de la pereți și până la accesorii, este o modalitate grozavă de a renova o baie veche sau pe care nu știm să o renovăm.

Servicii de design interior Timișoara

Contactează-ne

Lasă un răspuns

Obține o ofertă personalizată pentru proiectul tău. Click aici