Despre Noi

Servicii Design Interior

Designul interior este artă funțională

Designul interior este artă funcțională, iar reușita lui stă în micile detalii, în modul personal de a înțelege spațiile și de a le transforma în ceva cu adevărat unic. Acest lucru cere timp, energie și multe informații, iar noi, la West Concept, tocmai asta facem. Oferim soluții complete de design interior, un concept unic potrivit dorințelor tale.

Lucrurile au început acum 12 ani când am observat ca e nevoie de execuție de mobilier, facută altfel, cu mai mult suflet și dedicare. Dar la un moment dat, am simțit că putem face mai mult și răspunsul meu a venit 7 ani mai târziu, din partea unor designerițe tinere, abia ieșite din școală.

Prietene bune, gata să cucereasca lumea designului cu multă muncă și pasiune. Poate chiar acest lucru a facut echipa aceasta așa de puternică. Pentru că aveam aceeași viziune și pentru că s-a creat mai mult decât un mediu de lucru, ci o echipă care se susține, care râd și care cresc împreună.

Sa fii aruncat de pe băncile facultății în lumea reala a designului le-a responsabilizat foarte mult și uneori a fost extrem de stresant, dar grija pentru clienții noștri ne-au făcut să ridicăm mereu ștacheta.

Când ne uităm în urmă, vedem un drum tare frumos, cu îmbunatățiri la fiecare proiect de amenajari interioare Timisoara, dar nu vrem să ne oprim aici. Planul nostru e să creăm spații bine executate, în care proiectanții și executanții se completează extrem de bine.

AFLĂ CÂT COSTĂ

solutii complete de design interior

Soluții complete de design interior

Soluții complete de design interior. Am pus bazele acestui proiect de amenajări interioare Timișoara cu scopul de aduce un aspect echilibrat locuinței, spațiului comercial sau biroului, în consens cu principiile esteticii și funcționalității.

Proiectele noastre au la bază concepte noi, inedite și creative, care dezvăluie bunul gust pentru tot ce înseamnă frumos și practic. Pentru noi, fiecare proiect de amenajări interioare este o provocare și este deosebit prin felul său. De fiecare dată ne implicăm la fel de mult și punem în practică toate cunoștințele teoretice acumulate, creativitatea și stilurile de design interior modern, țînând cont totodată și de nevoile clientului.

Răbdarea, experiența și cunoștințele ne ajută să înțelegem ceea ce își dorește clientul și astfel îi putem oferi un spațiu adaptat la stilul și ritmul său de viață.

Este important să proiectăm fiecare spațiu cu un scop: de relaxare, de lucru, de servire a mesei sau de mișcare. Un spațiu de lucru este diferit de unul pentru relaxare sau de un spațiu pentru socializare. Acustica trebuie să se potrivească stilului de viață și tipului de activități desfășurate în spațiu, iluminarea stabilește atmosfera spațiului și îl ajută să-și atingă scopul, culorile influențează persoana care intră în spațiu și emoțiile sale. Spre exemplu albastru, verde și violet sunt culori relaxante și invită la reflecție. Galben, roșu și fucsia sunt energice și optimiste. Bej și alb sunt legate de concentrare, puritate și simplitate. Rozul transmite inocență, încredere și optimism.

Energia și atitudinea unui spațiu influențează diferitele stiluri de design interior. De la stiluri mai sobre și calme, la cele moderne sau minimaliste.

Într-o lume în care progresele tehnologice ne domină viața, este important să trezim creativitatea din noi. Este ceea ce ne diferențiază ca oameni și ne face mai buni. De aceea, ne străduim întotdeauna să creăm interioare care să aibă impact, care să nu lase pe nimeni să se simtă indiferent, spații în care curge creativitatea.

Spațiile armonioase, echilibrate și în care există ordine, fără a fi lipsite de conținut, creează o stare pozitivă și stimulează creativitatea. Alegerea pieselor care evocă emoție este, de asemenea, un aspect important pentru noi.

Soluții complete de design interior

Misiune

Vrem să îi ajutăm pe oameni să trăiască simplu și frumos. Fie că este vorba de casă, birou, spațiu destinat publicului sau spațiu comercial, un proiect de amenajări interioare sau reamenajare este un pas important care stă la baza schimbării și evoluției noastre.

Hai să ne cunoaștem mai bine și să discutăm despre un plan de amenajare dezvoltat de noi, dar după gusturile tale.

Nu uita, spațiul în care locuiești sau lucrezi este despre tine!

Soluții complete de design interior

Ai întrebări? Dorești să cunoști prețul inițial al proiectului?

Scrie-ne, spune-ne despre casa ta. Îți vom răspunde în curând, asigură-te că verifici și în spam!

    Vezi politica de confidențialitate