Design interior hotel

Experimenteaza

Design de interior hotel Timișoara

Pentru orice hotel

Proiect personalizat

Realizăm mobilier la comandă

Consultanță

Studio West Concept

Succesul în industria HoReCa

Design interior hotel este un factor important în determinarea succesului afacerii tale. Pentru ca un design să fie reușit, conceptul trebuie să fie unul bine gândit. În orice amenajare interioară conceptul este punctul de start de la care se pornește întregul proiect.

Design-ul trebuie întotdeauna gândit ca un tot unitar și să fie adaptat tipului unității de cazare, numărului de stele și funcționalității.

Elementele interioare trebuie alese cu grijă, iar atmosfera generată de hotel trebuie să fie una de confort și siguranță. Astfel, îți poți asigura clienți fideli care o să revină oricând cu drag.

De ce designul interior bine definit este esențial pentru hotelul tău:

 • Prima impresie este crucială! Aspectul recepției, al holurilor și camerelor va face o primă impresie clienților din hotelul tău. Un design elegant și primitor va crea o imagine pozitivă de la bun început, care se va reflecta pe parcursul întregii șederi.
 • Atmosferă definită de hotel. Stilul decorului, paleta de culori și aranjarea mobilierului au un rol semnificativ în crearea atmosferei generale. Designul interior te va ajuta să obții efectul dorit.
 • Confort sporit și clienți satisfăcuți. Un design estetic și funcțional va asigura confortul clienților tăi. De la paturile confortabile și iluminatul adecvat până la spațiile de depozitare generoase și băile strălucitoare, fiecare aspect este important!

Design interior hotel

Estetica și funcționalitatea sunt două elemente care trebuie îmbinate într-un mod armonios pentru un rezultat ideal

O echipă de profesioniști în design interior va ști cum să obțină exact rezultatul care îți va mulțumi așteptările. În colaborare cu echipa Studio West Concept poți atinge succesul în industria hotelieră.

Există o gamă largă de stiluri în care ai putea să concepi un plan de design interior hotel. Alegerea ta trebuie să fie făcută în funcție de amplasarea clădirii, numărului de camere, istoriei locului și publicului țintă.

Tiparul turistului ideal la care te-ai gândit trebuie să-ți dicteze alegerile cu privire la design interior. Este important să știi cu exactitate care este tipologia clientului ideal și apoi să încerci să satisfaci nevoile și dorințele acestuia prin amenajarea hotelului tău.

Intrarea și recepția sunt spațiile prin care tu întâmpini turiștii. Așadar, trebuie amenajate într-un mod plăcut și care să sugereze armonie vizuală. Dacă hotelul tău denotă un grad ridicat de confort, atunci clienții vor fi mult mai atrași să-ți calce din nou pragul. Să nu uiți însă de factorul funcțional. Recepția trebuie gândită în așa fel încât să observi clientul de cum intră pe ușă și să nu-l lași să aștepte. Cui îi place să petreacă minute în șir așteptând?

Design interior hoteluri

Studio West Concept

Design interior hoteluri

Cât te va costa design interior hotel?

Definitivarea unui proiect design interior este unică, așadar și prețul este unul diferit de la proiect la proiect. Tu și echipa West Concept puteți stabili o cotație în funcție de dorințele și cerințele pe care le exprimi. Dacă ai în plan să te încadrezi într-un anumit buget, trebuie să te gândești bine la opțiunile tale. De asemenea, stilul de amenajare este principalul factor care determină un cost mai mare sau mai mic.

Studio West Concept

De ce să ne alegi pe noi?

Echipa West Concept te va ajuta să găsești cea mai potrivită variantă în materie de materiale necesare în amenajarea hotelului. Îți vom oferi oricând sfaturi și te vom ajuta să faci alegeri eficiente pentru a atinge reușita în domeniul hotelier.

Mobila este un element caracteristic în design-ul hotelului tău. Aceasta trebuie să fie aleasă cu bun gust și să fie ușor de transportat. Într-un hotel, mobilierul se poate uza mult mai repede. Astfel, rezistența obiectelor de mobilier este importantă mai ales când vine vorba de cele amplasate în camere.

Studio West Concept oferă și servicii de confecționare mobilă. Dacă dorești ca hotelul tău să fie definit de unicitatea obiectelor de mobilier, poți alege să colaborezi cu noi. Suntem o echipă de designeri profesioniști, iar piesele de mobilier sunt gândite exact pentru spațiul unde urmează să fie plasate.

Îți garantăm o colaborare facilă și o echipă ce va supraveghea punerea în aplicare a proiectului design interior hoteluri pe tot parcursul lucrărilor. Proiectul va fi gândi într-un mod unic și va reprezenta combinația dintre dorințele tale și sfaturile echipei noastre. Hotelul va conține tușa ta personală și va fi ideal pentru cei pe care îi vei gazdui.

În multe hoteluri este întâlnit și un restaurant în incintă. Dacă dorești un design interior special și pentru o asemenea idee pentru hotelul tău, Studio West Concept te poate ajuta. Ne ocupăm cu design-ul interior al diverselor clădiri, printre care și restaurante, locuințe personale și spații comerciale.

Design interior hotel

Contact

Soluții amenajări interioare pentru hoteluri

Alege-ne pe noi și bucură-te de spațiul la care ai visat dintotdeauna!

  Lavinia G.

  Lavinia G.

  "Am lucrat cu Cristina Blaga de la West Concept pentru renovarea unui apartament si sunt foarte multumita de alegere. Mi-a fost recomandata de un prieten care si el, la randul lui, a fost foarte multumit de cum au colaborat si de rezultatul final. Punctualitate, seriozitate, solutii care iau mereu in considerare cerintele clientului, disponibilitate. Recomand."

  Obține o ofertă personalizată pentru proiectul tău. Click aici