Design interior case moderne

Experimenteaza

Design de interior case în Timișoara

Pentru orice casă

Proiect personalizat

Realizăm mobilier la comandă

Consultanță

Studio West Concept

Creăm povești de neuitat

Armonia elementelor estetice este principalul element care face diferența dintre o locuință obișnuită și una spectaculoasă. Însă, de cele mai multe ori, amenajarea interioară devine o adevărată provocare, chiar și pentru cei pasionați de arta frumosului. Tocmai de aceea, proiecte design interior case puse la dispoziție de West Concept reprezintă opțiunile ideale. Echipa noastră de specialiști te va ajuta să definitivezi spații unice, care să te reprezinte în totalitate.

Cum anume? Ei bine, există câteva ingrediente care ne ajută de fiecare dată să obținem succesul. Câteva dintre ele sunt:

 • Echilibrul este cel care ne definește. Ne dorim cu orice preț să oferim clienților noștri colaborări avantajoase, definite de înțelegere, flexibilitate și prietenie. Suntem aici ori de câte ori ai nevoie de ajutorul nostru.
 • Experiența acumulată de-a lungul timpului de profesioniștii noștri este cea care ne ajută să îndeplinim chiar și cele mai complexe cerințe. Multitudinea de proiecte realizate ne-a ajutat să evoluăm din ce în ce mai mult din punct de vedere profesional.
 • Oferim o gamă diversificată de servicii. Multifuncționalitatea este eficientă doar dacă este realizată atent de specialiști în domeniu. La West Concept găsești soluții ingenioase care vor oferi conceptul potrivit stilului tău de viață. Fiecare serviciu este gândit în așa fel încât să se completeze armonios pentru a-ți oferi rezultatele așteptate. La noi totul este despre tine.
 • Suntem la curent cu noile tendințe în materie de amenajare interioară. Fie că este vorba de materiale utilizate sau sfaturi despre îmbinarea elementelor estetice, noi avem răspunsul. Tocmai de aceea, vom oferi fiecărui proiect realizat o strălucire aparte.

Design interior case

Design interior case

Studio West Concept

Design interior pentru case

Care sunt serviciile de design interior case pe care le oferim?

 • Consultanță – Echipa noastră de specialiști te va ajuta să îți trasezi preferințele în materie de amenajare interioară. Personalizarea este elementul cheie care dictează reușita, indiferent de situație. Vom încerca să creăm o atmosferă caldă, de familie, care să completeze armonios felul tău de a fi.
 • Design interior – Vom analiza specificațiile tehnice pe care le prezintă spațiul avut la dispoziție pentru a putea identifica varianta care ți se potrivește. Părerea clienților este foarte importantă pentru noi. Tocmai de aceea, decizia finală va respecta întocmai nevoile sale.
 • Design de mobilier – Cauți de mult timp mobilierul perfect? Echipa West Concept este pregătită să îți ofere obiecte moderne, minimaliste, dar în același timp rafinate și elegante. Deținem personal calificat în design de mobilier care îți va oferi planuri detaliate și variante diverse.
 • Urmărire șantier – Imediat după definitivarea conceptului de execuție, stabilim bugetul și aspectele tehnice. Pentru că ne place să ne apropiem cât mai mult de perfecțiune, vom explica pe îndelete meșterilor ce au de făcut. Activitățile realizate pe șantier vor fi supravegheate atent pentru a ne asigura că totul este impecabil.
 • Personal shopper – Realizăm inclusiv comenzi de materiale și echipamente necesare etapei propriu-zise de amenajare. Vizităm magazine și showroom-uri și alegem împreună cu beneficiarul variante inovative, care pot oferi locuinței un suflu fresh și echilibrat.
 • Decorare interior – Micile detalii contează, indiferent de situație. Pe piață există o sumedenie de variante de obiecte decorative, însă nu toate impresionează prin bun gust și originalitate. Echipa noastră te va ajuta să creezi efecte vizuale inedite.

Dorești un spațiu modern și minimalist, unul elegant și rafinat sau unul rustic și primitor? Echipa noastră de designeri talentați te poate ajuta să dai formă și culoare viselor tale. Experiența vastă și creativitatea debordantă ne permit să întâmpinăm orice provocare cu profesionalism și entuziasm, asigurând rezultate de excepție.

Studio West Concept

De ce să ne alegi pe noi?

E destul de dificil să fii unic/ă într-un domeniu plin de alternative. Însă, experiența acumulată de-a lungul timpului ne-a învățat că a-ți depăși limitele nu este chiar o misiune imposibilă. Faptele exprimă mai multe lucruri decât o pot face cuvintele. Tocmai de aceea, ți-am pregătit mai jos o listă cu motivele pentru care ar trebui să ne cunoști în realitate:

 • Dispunem de un bagaj variat de cunoștințe și experiențe. Nimic nu se compară cu rezultatele obținute de profesioniști. Echipa noastră este formată din persoane calificate în domeniu, care au realizat de-a lungul timpului numeroase proiecte design interior case. Tocmai de aceea, riscul apariției diverselor probleme sau erori tehnice va fi îndepărtat cu succes.
 • Suntem creativi și ne place să inovăm piața. De cele mai multe ori, e indicat să respecți regulile clasice ale amenajării interioare pentru că nu vei da greș. Însă, nouă ne place să ieșim din tipare și să reinventăm firescul. Îți oferim opțiuni nonconformiste și pline de culoare, dar care formează un echilibru estetic.
 • Utilizăm tehnici de lucru moderne, adaptate la standarde internaționale de calitate. Încercăm de fiecare dată să îmbunătățim eficacitatea și precizia serviciilor oferite de noi. Tocmai de aceea, suntem la curent atât cu noile aparițiii tehnologice, dar și cu informațiile primite din partea altor specialiști.
 • Îți oferim grade înalte de adaptabilitate. Realizăm planuri de amenajare diverse, fie că este vorba de locuința personală, birouri sau de spații comerciale sau rezidențiale. Indiferent de alegere, rezultatul va fi de fiecare dată același: spectaculos. De asemenea, garantăm o colaborare durabilă și avantajoasă. Vom stabili bugetul potrivit atât pentru beneficiar, cât și pentru cei care se implică în finalizarea cu succes a activităților.

Cu echipa potrivită, procesul de execuție al locuinței perfecte va deveni floare la ureche. West Concept este gata să îți ofere soluții personalizate de design interior case moderne. Personalul nostru este pasionat de ceea ce face și dornic să revoluționeze piața în care activează.

Design Interior Case 4
Contact

Amenajari living casa

Alege-ne pe noi și bucură-te de spațiul la care ai visat dintotdeauna!

  Dan B

  Dan B

  "Ne-a luat ceva timp sa o gasim pe Cristina, dar in retrospectiva, a fost cea mai buna alegere pe care o puteam face. Ne-a placut de ea de la prima discutie. Cristina e o fire calma, placuta, si e foarte rabdatoare. In plus, isi cunoaste super bine meseria. E de un bun gust desavarsit, si are foarte multe idei faine. Ne-a trecut cu bine printr-un proces destul de anevoios, acela de amenajare al unei case de la distanta. Suntem incantati de rezultatul final. O recomand pe Cristina cu sinceritate."

  Obține o ofertă personalizată pentru proiectul tău. Click aici