Echipa noastră

Servicii design interior
O echipă dedicată

Mințile creative mereu gândesc ceva

Suntem echipa care ține legătura cu beneficiarii, care oferă opțiuni pentru buzunarul dumneavoastră, care este dispusă să faca acel mic efort extra care face diferența, care ascultă și ia notițe.

Cristina Blaga

Creative Director

Cristian Ciobanu

Director General

Designer interior Timisoara

Noi suntem Studio West Concept, o echipă de profesioniști iubitori a tot ce înseamnă frumos și practic și cu o pasiune comună: designul de interior. Fie că vorbim de amenajări rezidențiale, amenajările de birouri sau de spații comerciale, primul pas pentru un proiect reușit este să ascultăm și să înțelegem clientul, așa reușim de fiecare dată să transformăm ideile într-un produs finit care îmbină perfect cerințele pieței cu nevoile și dorințele clientului.

Experiența în amenajări interioare și-a lăsat amprenta acolo unde elementele aparent complet incompatibile s-au transformat într-un spatiu confortabil, armonios, funcţional şi deosebit prin design.

Designer interior Timisoara nu tine doar de amplasarea mobilei și adăugarea unor elemente de design, ci înseamnă mult mai mult. Înseamnă creativitate, experiență, înseamnă o echipă care urmărește constant stilurile de design interior modern și este intodeauna în tendință cu cerințele pieței și nevoile clienților.

Hai să ne cunoaștem mai bine și să discutăm despre un plan de amenajare dezvoltat de noi, dar după preferinţele tale.