Design sediu de companie

Experimenteaza

Design interior office Timișoara

Pentru orice companie

Proiect personalizat

Realizăm mobilier la comandă

Consultanță

Studio West Concept

Cum să-ți faci angajații să vină cu plăcere la muncă

Un design sediu de companie trebuie să aibă un ambient relaxant, care să faciliteze creativitatea și dorința de lucru. Decorul poate influența starea de spirit, așadar un design reușit îi poate face pe angajați să lucreze mai eficient.

Dacă sediul companiei tale generează o stare de bine, clienții vor avea tendința să revină și să te recomande mai departe.

Punctul cheie de la care pleacă orice design de firmă este un concept design modern sediu de companie. De asemenea, integrarea culorilor brand-ului este un factor important.

Un ambient relaxant, cald, prietenos îi poate determina pe angajați să lucreze mai eficient. Așadar, design-ul nu numai că induce o stare de bine, ci și motivează angajatul. Mai mult decât atât, dacă locul de muncă impune creativitate, atunci un birou rece și ostil este un impediment.

O mare parte din zi este petrecută la locul de muncă, așadar este nevoie de confort și spațiu de mișcare. Oricât de mult ți-ar plăcea să lucrezi la birou, nu poți petrece opt ore doar pe scaun. Așadar, un spațiu de recreere este important.

Separarea birourilor angajaților este un element pe care ar trebui să îl iei în calcul. Chiar dacă nu există birouri individuale, fiecare persoană are nevoie de puțină intimitate.

Primele elemente ale unui design sediu de companie pe care clientul le va întâmpina vor fi intrarea și holul. Cea dintâi menționată trebuie gândită într-un mod cât mai simplu și modern. Sala de așteptare este un element important al fiecărui sediu de companie. Ea ar trebui să aibă un ambient relaxant și să fie prevăzută cu elemente de interes, cum ar fi reviste.

Cele dintâi sunt importante pentru prima impresie pe care și-o fac clienții sau partenerii tăi, iar birourile individuale în sine și sala de meeting sunt vitale pentru toată lumea care lucrează acolo, dar și pentru cei care intră în contact cu firma. Designul interior office joacă un rol esențial în crearea unui mediu motivant și inspirațional, care stimulează colaborarea între departamente și munca făcută cu plăcere. 

De la alegerea mobilierului ergonomic și a produselor de iluminat potrivite, până la crearea unor zone de relaxare și socializare pentru angajați, asigură-te că sediul de companie devine un spațiu inspirațional, unde succesul se construiește zi de zi.

Design sediu de companie

Design sediu de companie

Studio West Concept

Design sediu de companie

Alegerea echipei potrivite pentru design sediu de companie

Echipa de specialiști cu care alegi să colaborezi joacă un rol important în obținerea rezultatului dorit. O colaborare cu profesioniști te va scuti de multe griji, cum ar fi un rezultat dezamăgitor. Studio West Concept cuprinde oameni creativi, profesioniști și cu experiență care sunt gata să-ți asculte ideile.

Un concept design modern sediu de companie este greu de conceput pe cont propriu. Tocmai de aceea ai nevoie de o echipă de profesioniști care să-ți ghideze alegerile din spate. Tu îți poți prezenta propunerea, iar designerii noștri vor veni cu variante care să-ți satisfacă nevoile.

Studio West Concept

De ce să ne alegi pe noi?

Serviciile oferite de echipa Studio West Concept îți garantează un design interior office exact așa cum ți-ai imaginat. Componenta estetică este gândită până la cel mai mic detaliu, iar cea funcțională nu face excepție. Așadar, în colaborare cu noi poți obține spații de lucru plăcute și practice.

De asemenea, clienții vor rămâne uimiți încă de când vor călca pragul companiei tale.

Mobilierul este un element important în cadrul amenajării interiorului firmei tale. Echipa West Concept te poate ajuta să achiziționezi cele mai potrivite obiecte de mobilier sau le poate confecționa pentru tine. Așadar, serviciile noastre includ atât personal shopper, cât și confecționare de mobilă pe comandă.

Bugetul va fi stabilit în funcție de cerințele și dorințele tale. Pe tot parcursul lucrărilor echipa va supraveghea de aproape șantierul pentru a se asigura să obții rezultatele dorite. Așadar, o alegere potrivită ar fi o echipă de designeri care-ți devine parteneră, care supraveghează întregul proces.

Alege o echipă care poate da viață dorințelor tale într-un mod original. Sediul companiei va fi conceput într-un mod unic și personalizat. Colaborarea cu Studio West Concept se face într-un mod plăcut și facil. Atât tu, cât și echipa noastră doriți un design reușit, potrivit ție și brand-ului tău.

Companie1
Contact

Design interior office

Alege-ne pe noi și bucură-te de spațiul la care ai visat dintotdeauna!

    Dan B

    Dan B

    "Ne-a luat ceva timp sa o gasim pe Cristina, dar in retrospectiva, a fost cea mai buna alegere pe care o puteam face. Ne-a placut de ea de la prima discutie. Cristina e o fire calma, placuta, si e foarte rabdatoare. In plus, isi cunoaste super bine meseria. E de un bun gust desavarsit, si are foarte multe idei faine. Ne-a trecut cu bine printr-un proces destul de anevoios, acela de amenajare al unei case de la distanta. Suntem incantati de rezultatul final. O recomand pe Cristina cu sinceritate."

    Obține o ofertă personalizată pentru proiectul tău. Click aici