De ce sunt încă atât de importante bibliotecile?

De ce sunt încă atât de importante bibliotecile?

Bibliotecile sunt un element pe care să te concentrezi pentru a crea sufragerie cu un stil rafinat și în pas cu vremurile. Versatile și funcționale, acestea reprezintă mobilier prețios pentru a îmbunătăți spațiile, a exploata pereții goli sau a defini zonele într-un spațiu deschis.

Bibliotecile sunt adevărați aliați pentru a personaliza zona de zi a casei, creând un colț de lectură, combinat poate cu un fotoliu și o lampă, dar și pentru a înlocui clasicul dulap TV. Unul dintre aspectele care a dus la succesul acestui tip de mobilier este gama variată de modele în care este propusă, care variază de la cele mai tradiționale compuse din rafturi liniare din lemn până la cele cu forme deosebite realizate din materiale inovatoare.

În orice caz este un adevărat must have, potrivit pentru înfrumusețarea și conferirea personalității oricărui mediu de viață.

Design biblioteci pentru locuit contemporan

Design biblioteci contemporan

Bibliotecile esențiale pentru a ține cărțile în ordine sau pentru a vizualiza obiecte prețioase sau suveniruri de călătorie, au puterea de a îmbogăți pereții unei locuințe, adaptându-se oricăror cerințe estetice și de spațiu. Varietatea largă de versiuni disponibile a acestui complement vă permite să dați substanță oricărui proiect de amenajare, dând stil chiar și celor mai mici spații.

Un rezultat care poate fi atins prin alegerea bibliotecii de design, cu linii deosebite, care îmbină unități de perete, compartimente deschise, sertare și alte elemente modulare, care pot fi combinate liber între ele pentru a da viață unei biblioteci de mare impact stilistic.

Biblioteci pentru a defini stilul în living

La sol, suspendate sau de sine stătătoare, bibliotecile funcționează în interiorul livingului deoarece vă permit să îmbunătățiți gradul de utilizare a spațiilor, îmbinând designul și funcționalitatea, aspecte evidențiate de materialele în care sunt construite, precum: lemn, oțel, plastic și sticlă, de asemenea combinate între ele.

Moderne și capabile să înfrumusețeze orice context, bibliotecile în versiunile cu două fețe sunt perfecte pentru a împărți zonele dintr-o casă într-un mod nou și fără a elimina lumina din încăperi.

Amplasate în centrul unei camere, vă permit să separați zona de relaxare de sala de mese.

Bibliotecile suspendate și modulare sunt o alternativă valabilă la bufetul obișnuit, mai ales dacă alegerea este orientată către cele compuse din unități de perete, dulapuri și rafturi, unde sunt depozitate nu doar obiecte, ci și vase.

Lasă un răspuns

Obține o ofertă personalizată pentru proiectul tău. Click aici