Decorațiuni murale în tendințe pentru anul 2022

Decorațiuni murale în tendințe pentru anul 2022

Este dificil să ne imaginăm un interior cosy cu pereții goi în întregime. Ideale pentru a crea o atmosfera cocooning, atât pentru design interior case, cât și pentru design interior hotel, decorațiunile murale sunt aliate de preț atunci când vrei să obții un decor în tendințe.

Design, materiale, culori… iată care sunt decorațiunile murale pe care să mizezi în acest an.

Un perete plin de rame foto. Un lucru e sigur. Un perete plin de rame foto nu este un lucru nou în domeniul decorațiunilor. Dar, în acest an, imposibil să treci pe lângă această tendința. Te poți juca cu această tendința pentru a imortaliza cele mai frumoase amintiri- cărți poștale, poze, desene… secretul constă în alegerea celor mai frumoase rame.

Decorațiunile etnice

Decorațiunile etnice arată cel mai bine într-un interior în stil minimalist și contemporan, chiar industrial, dar și pentru un design interior hotel.

Și aici, ramele foto sunt aliați de preț

Piesele textile artizanale, încadrate te vor ajută să dai dovadă de creativitate. Poți agață pe pereți chiar și bijuterii sau pălării.

Ceasurile murale XXL

Ceasul mural într-un format foarte mare este cea mai bună alegere pentru un decor în stil industrial. Dar, se poate folosi pentru o mulțime de stiluri și pentru un design interior hotel.

Modelul din lemn și metal este cea mai bună alegere. Este mai minimalist, dar mai călduros. Dar și mai contemporan.

În anul 2022, ceasul XXL se invită în orice tip de decor. Alege un design mai ajurat, asimetric, dinamic și aerian. Poți alege o versiune din lemn mai simplă și o culoare de alamă prețioasă.

Dar, cea mai frumoasă piesă pe care o poți alege în acest an, este fără doar și poate, ceasul XXL din marmură care pune cel mai bine în valoare atât un interior mai boho, cât și unul contemporan.

O oglindă cu forme organice

Oglindă este cea mai bună atunci când vrei să iluminezi un spațiu sau când vrei să conferi iluzia unui spațiu mai mare. Și în acest an, tendințele proneaza un model mai în vogă, cu curbe și cu linii organice mai blânde.

De asemenea, în acest an, și ea va lua amploare. O poți adopta în versiune XXL, o manieră spectaculoasă de a conferi mai multă profunzime casei noastre. Este sublimă într-un interior în stil zen sau de inspirație Japandi. Dar, se integrează de minune și într-un interior contemporan mai minimalist.

Oglindă cu un design organic este un must have mai ales dacă te-ai lăsat sedus și de una din cele mai frumoase tendințe ale anului 2022- decorul mineral. Poți miza astfel totul pe decorațiunile suspendate.

Pentru a crea cea mai frumoasă atmosfera intimă și relaxantă în casă, poți miza și pe ghirlandele luminoase. Se pot folosi pentru a sublimă un perete cu rame sau unul cu plante verzi.

Poți pune pe pereți și cele mai frumoase coșuri pentru a obține o atmosfera autentică minunată. Toate sunt unice și arborează motive geometrice foarte elegante.

Poți agață de asemenea și plante verzi pe pereți. Plantele verzi sunt peste tot și arată cel mai bine pe un perete. Pereții vegetali arată cel mai bine în interior și arată cel mai bine mai ales în living.

Mai multe oglinzi accumulate vor crea un adevărat efect mai ales dacă alegi oglinzile mai design. Poți alege și oglinzile mai vintage cu un stil retro și minimalist pentru a crea cel mai original efect.

Bijuteriile murale din alamă pot să fie o altă idee bună atunci când vrei să pui în valoare pereții din casă. Formele sunt geometrice și designul foarte simplu.

Servicii de design interior Timișoara

Contactează-ne

Lasă un răspuns

Obține o ofertă personalizată pentru proiectul tău. Click aici