Cum să-ți amenajezi casa într-un stil modern provensal

Cum să-ți amenajezi casa într-un stil modern provensal

Te gândești să îți amenajezi casă într-un stil provensal modern? Perfect! Acest articol este pentru te poate inspira și este dedicat unei abordări a esteticii interioare care se bazează pe unul dintre cele mai iubite stiluri de design interior.

Mobilier modern provensal: recomandări

Amenajarea casei într-un stil modern provensal poate fi o alegere creativă deosebită. Sunteți gata să aflați care sunt ideile de urmat?

Alege culoarea perfectă

Să începem să vorbim despre sfaturile despre cum să-ți amenajezi casă într-un stil modern provensal, vorbind despre cea mai bună culoare pentru acest stil. Albul are avantajul de a putea fi folosit în diferite contexte, de la bucătărie până la sufragerie.

Farmecul luminii naturale

Un alt truc de luat în considerare atunci când te întrebi cum să îți amenajezi casă într-un stil modern provensal se referă la sporirea luminii naturale, care este esențială pentru definirea interiorului și îmbunătățirea la maximum a liniilor și culorilor acestuia.

bufet

Bufetul

Un bufet cu linii esențiale și culori originale nu trebuie să lipsească niciodată într-o casă mobilată în stil provensal modern. Îți place cel pe care l-am selectat pentru ține?

Scaune suspendate și accesorii multifuncționale

Există numeroase sugestii de luat în considerare atunci când vine vorba de a vă mobilă casă într-un stil modern provensal . Una dintre acestea presupune a face loc pentru scaune suspendate originale, eventual realizate din materiale naturale, și pentru accesorii multifuncționale precum puf-ul.

Provence

Nu doar alb

Punerea albului în prim plan în casă modernă în stil provensal este doar o sugestie generală. Pentru a face mediul și mai sugestiv, vă puteți concentra și pe alte culori deschise. Ce părere aveți de acest albastru foarte deschis care înmoaie culoarea lemnului?

Importanța alegerii podelei

Într-o casă modernă în stil provensal, alegerea podelei nu poate fi neglijată. Soluțiile la care să facem referire sunt diferite. Acestea variază de la gresia cu decorațiuni florale de inspirație anterioară până la parchetul foarte elegant, ideal pentru a da lumină mediului ambiant.

Trăiască felinarele

Lampioanele sunt un detaliu estetic esențial pentru mobilierul provensal. Sensul modern al acestui minunat accesoriu vede versatilitatea în prim plan, așa cum demonstrează această idee cu două felinare fantastice care luminează o bucătărie mare.

bathroom

Sfaturi pentru baie

Încheiem această mică trecere în revistă cu sfaturi despre cum să-ți amenajezi casă într-un stil modern provensal cu o idee minunată pentru baie, o sugestie care se concentrează pe farmecul natural al pietrei.

După cum am menționat deja, mobilarea unei locuințe în stil modern provensal se poate dovedi a fi o alegere câștigătoare pentru a da viață unor medii caracterizate de originalitate. Sunt multe idei și, în aceste rânduri, am enumerat doar câteva.

Servicii de design interior Timișoara

Contactează-ne

Lasă un răspuns

Obține o ofertă personalizată pentru proiectul tău. Click aici