Cum decorăm baia cu un aer mediteranean

Cum decorăm baia cu un aer mediteranean

Decorarea unei băi cu un aer mediteranean poate fi o modalitate minunată de a aduce un sentiment de relaxare și confort în această încăpere. Stilul mediteranean se bazează pe culori calde, materiale naturale și accente de artizanat tradițional.

În primul rând, culorile sunt esențiale pentru a crea un aer mediteranean în baia ta. Optează pentru nuanțe calde de albastru, turcoaz, verde sau portocaliu. Aceste culori se potrivesc perfect cu pereții și faianță albă, dând un aspect curat și proaspăt. Poți adaugă accente de culoare prin intermediul decorațiunilor precum prosoapele, perdelele sau chiar un covor de baie.

Materialele naturale sunt, de asemenea, esențiale pentru a crea un aer mediteranean în baie. Optează pentru elemente precum lemnul, piatră sau teracotă pentru a adaugă un aspect natural și cald. Poți adaugă un raft din lemn pentru a depozita prosoapele sau o țesătură din fibră naturală pentru a acoperi fereastră. Poți chiar să optezi pentru un cadă din lemn sau o chiuvetă din piatră.

baia cu un aer mediteranean

Artizanatul tradițional poate fi utilizat pentru a adaugă accente decorative în baia ta. Poți achiziționa obiecte precum vase din ceramică sau sticlă, sau chiar uleiuri esențiale sau lumânări parfumate pentru a adaugă un miros plăcut. Poți adaugă un tablou sau o gravură cu un peisaj mediteranean sau poți opta pentru decorațiuni precum statuete sau vase din ceramică.

În cele din urmă, iluminatul este esențial pentru a crea un aer mediteranean în baia ta. Optează pentru lumina caldă și naturală, înlocuind becurile reci cu cele calde. Poți adaugă lumânări sau candele pentru a adaugă un aspect romantic și relaxant.

În concluzie, decorarea unei băi cu un aer mediteranean poate fi o modalitate minunată de a aduce un sentiment de relaxare și confort în această încăpere. Optează pentru culori calde, materiale naturale și accente de artizanat tradițional pentru a crea un aer mediteranean autentic. Iluminatul poate fi utilizat pentru a adaugă un aspect romantic și relaxant.

Servicii de design interior Timișoara


Contactează-ne

Lasă un răspuns

Obține o ofertă personalizată pentru proiectul tău. Click aici