Amenajare baie mică, idei funcționale și creative

Amenajare baie mică, idei funcționale și creative

În anii 1950 în casă exista o singură baie, mare și mobilată ca o cameră de serviciu, unde se desfășurau funcții sanitare simple. Astăzi în multe case întâlnim două băi, mai mici, dar pline de funcționalitate pentru a îmbunătăți îngrijirea bunăstării noastre. Iată cum poți amenaja o baie mică într-un mod versatil și cu atenție la design interior.

Pentru locuințele cu puțin spațiu, amenajarea într-un mod funcțional este o necesitate predominantă. Găsirea de soluții care să combine designul, accesibilitatea și modularitatea este importantă, mai ales când vorbim de o baie cu spații înguste.

În multe cazuri, zona chiuvetei este cea care creează cele mai multe probleme. Dacă baia este lungă, dar îngustă, ai nevoie de o soluție de amenajare care să ocupe puțin spațiu, dar să conțină totuși necesarul. Funcțiile pe care oamenii le îndeplinesc în zona chiuvetei sunt și ele diferite: bărbatul caută o piesă de mobilier care să aibă sertare cu totul la îndemână, practic; femeia preferă ordinea, pentru care totul trebuie introdus în interiorul compartimentelor, estetică îngrijită; persoanele în vârstă ar dori mai multă comoditate în utilizarea să, accesibilitate.

mobilier de baie

Multe nevoi, o singură soluție pentru mobilier de baie

Prin introducerea unui mobilier de baie inovator, precum cel pe care îl vedeți în fotografii, răspundem nevoilor întregii familii. Studiind ergonomia, specialiștii de la New Age din Italia au dezvoltat un proiect vertical: oglindă, zonă de lavoar, sertar și fotoliu; totul se dezvoltă în succesiune cu naturalețe maximă chiar și în timpul utilizării zilnice.

Mobilierul de baie de mai sus este unic și, prin urmare, patentat. Modularitatea este primul aspect prin care iese în evidență. Modulul de bază măsoară 60 cm și include, pe lângă lavoar și unitatea de sub chiuvetă cu sertare și un fotoliu practic extensibil. Este ideal pentru cei cu spațiu limitat într-o baie mică.

Băi versatile și personalizate

Fotoliul are roți, este agil în mișcările sale. Îl poți scoate de sub chiuvetă cu ușurință. În spate și sub șezut se află sertarul maxi container, unde poți depozita tot ce ai nevoie pentru baie. Structura și ușile pot fi personalizate cu finisaje din lemn sau cu variante lăcuite. Poți adăuga mânerul cromat în sertar și fotoliu, o mică valoare adăugată pentru cei care își doresc practicitate extremă.

Chiar dacă dimensiunile sunt mici, a putea organiza o baie completă, confortabilă și de design, făcând-o confortabilă, nu este un lucru imposibil. Chiar și cea mai mică baie poate fi transformată într-o cameră primitoare și perfect organizată, doar faceți alegerile potrivite.

 

Servicii de design interior Timișoara

 

Contactează-ne

Lasă un răspuns

Obține o ofertă personalizată pentru proiectul tău. Click aici