Serviciile noastre

Design interior

Servicii de design interior

servicii de design interior

Studio West Concept

Studioul nostru pune la dispoziție o serie de servicii de design interior personalizate, pentru spații rezidențiale și comerciale.

Iată cum va decurge proiectarea de design interior pentru spațiu (deși proiectele sunt unicat, etapele sunt asemănătoare):

 • Întâlnire: discuție cu beneficiarul pentru a-i cunoaște gusturile și necesitățile.
 • Releveul: măsurarea și cunoașterea în detaliu a spațiului de amenajat – plan cotat; identificarea atuurilor, fotografierea spațiului pentru a nu omite niciun detaliu.
 • Stabilirea bugetului.
 • Variante amenajare: designerul nostru de interior va lucra cu clientul de la început până la sfârțit. Se vor propune 2-3 variante de mobilare, printr-un plan 2D.
 • Concept: se vor creea planșe „moodboard" – ce conțin materiale, produse din amenajare pentru a simți atmosfera locului și modul în care elementele se combină.
 • Imagini tridimensionale (3D): în urma alegerii făcute de client (plan 2D/concept) sub îndrumarea designerului, se ajunge la soluția finală ce va transpune în simulări 3D.
 • Deviz estimativ: bazat pe buget, liste cu obiectele amenajării la prețuri corecte cu produse calitative, un plan de lucru și detaliile tehnice: plan electric, prinderi si imbinari de material, etc.
 • Detalii tehnice: schițe mobilier, plan electric, prinderi și îmbinări, plan electric, montaj gresie și faianță, plan tavane și scafe.
 • Comenzi produse: realizăm și urmărim toate comenzile de mobilier, accesorii, electrocasnice etc. Facem vizite cu sau pentru client, la showroom-uri pentru a alege gresie, parchet, uși și tot ce este nevoie pentru amenajare. În curând spațiul va fi personalizat și încărcat de valoare.
 • Urmărire șantier: cu echipa de meșteri pentru a le explica planșele tehnice și a ne asigura că totul se poate realiza în timp și așa cum s-a propus. Vom reveni pe toată perioada execuțiilor pentru a verifica evoluția lucrărilor.
 • Spațiul este gata!

AFLĂ CÂT COSTĂ

Pentru echipa Studio West Concept fiecare client este tratat în exclusivitate, astfel încât serviciile pe care le oferă studioul nostru sunt personalizate în funcție de fiecare proiect în parte.

Creativitatea echipei și experiența cumulată ne ajută să abordăm orice tip de proiect de design interior, de la proiecte rezidențiale pentru case și apartamente, până la proiecte mai complexe de tip horeca pentru amenajări restaurante, hoteluri, pensiuni, săli de evenimente, cafenele sau proiecte de design interior pentru sedii de companie, proiecte comerciale de amenajări magazine sau orice alt tip de spațiu comercial. Oferim servicii de design interior Premium prin care dăm valoare spațiilor interioare. Vezi proiectele realizate de noi.

Servicii design interior

Servicii design interior

Hai să vorbim

Abia așteptăm să ne cunoaștem și să răspundem nevoilor tale. Fie că este vorba de spațiul în care locuiești, lucrezi sau te relaxezi, echipa noastră cu siguranță va găsi variantele optime de amenajare și îți va oferi servicii de design interior complete.

Hai să discutăm despre proiectul tău de design interior!