Design interior magazin

Experimenteaza

Design interior magazin

Pentru orice magazin

Proiect personalizat

Realizăm mobilier la comandă

Consultanță

Studio West Concept

Cum să atragi clienții în magazinul tău

Design interior magazin este o adevărată artă și nu oricine o poate duce la bun sfârșit cu succes. Interiorul magazinului tău trebuie să aibă un aspect armonios. Un design bine realizat atrage atenția cumpărătorului, iar mai mult decât atât îl face curios de produsele pe care le vinzi.

Identitatea brand-ului este punctul de plecare în gândirea design-ului interior al magazinului. Este pusă în valoare de utilizarea culorilor, stilului și abordării brand-ului. Armonia brand – design interior este cheia pentru o afacere de succes.

Vitrina este cel mai important element, deoarece este lucrul care le poate atrage atenția potențialilor clienți. De câte ori nu te-ai oprit în fața unui magazin chiar dacă ai privit doar în vitrină? Prin intermediul ei începi să spui o poveste care va fi continuată ulterior în interior. Așadar, design-ul unei vitrine este un factor important în determinarea succesului magazinului tău.

După aceea, clientul ia contact cu intrarea, o zonă de trecere de la lumea înconjurătoare la universul magazinului tău. Trăim în secolul 21, secolul vitezei, iar cumpărăturile nu fac excepție. Pentru a-ți face clienții să rămână cât mai mult în magazin poți amplasa obiecte decorative inedite, care să atragă atenția încă de la intrare.

Ambientul le poate influența clienților starea de spirit. Spațiul tău comercial trebuie să aibă un ambient plăcut, care să-l facă pe client să vizualizeze produsele cu plăcere. Dar cum poți obține o ambianță pe placul tuturor? Mobilierul ales, poziționarea lui și a celorlalte produse reprezintă principalii factori care pot influența starea generală din interiorul magazinului.

Prin distribuirea armonioasă a mobilierului și a produselor trebuie să transmiți un mesaj pozitiv. O regulă design interior spații comerciale spune faptul că doar 25-35% din suprafață ar trebui ocupată cu mobilier. Respectă și tu sfaturile din domeniu și apelează cu încredere la profesioniști!

Studio West Concept

Design interior magazin

Cum să alegi mobilierul pentru a obține un design interior magazin reușit

Mobilierul unui spațiu comercial trebuie ales cu atenție pentru a pune în valoare produsele vândute. Este necesar ca piesele de mobilier să îndeplinească atât un rol estetic, cât și un rol funcțional. Așadar, marfa de pe rafturi va fi așezată într-un mod plăcut, dar să fie și ușor de preluat.

Pentru un design interior magazin deosebit poți alege obiecte de mobilier confecționate pe comandă. Studio West Concept oferă atât servicii de design interior, cât și servicii de confecționare mobilă. Așadar, îți putem oferi atât design-ul, cât și mobilierul potrivit pentru afacerea ta.

În timpul procesului, designer-ul trebuie să devină partenerul tău de lucru. El trebuie să se asigure că planul design interior spații comerciale este pus în aplicare corect de către muncitori. Echipa West Concept îți garantează că va deveni partenera ta și va supraveghea cu atenție șantierul de lucru.

Studio West Concept

De ce să ne alegi pe noi?

Atenția la detalii și creativitatea sunt două calități care ne descriu perfect echipa. Ne vom asigura de crearea unui ambient potrivit, care să atragă potențiali cumpărători. În urma unei analize a spațiului, vom veni cu variante de design potrivite pentru afacerea ta.

Colaborarea este una facilă pentru ambele părți, iar rezultatele sunt deosebite și conforme cu dorințele tale. Prima etapă constă într-o întâlnire în care vom discuta detaliile legate de magazinul tău. În urma discuției vor fi făcute planuri design interior spații comerciale și vor fi puse în aplicare. După aceea, magazinul este gata și urmează amenajarea detaliată a decorului.

Alege să cooperezi cu o echipă profesionistă, cu designeri care-ți vor deveni parteneri. O echipă bine aleasă îți poate garanta un design interior și o afacere de succes. Studio West Concept poate fi echipa ideală pentru tine!

Contact

Amenajari spatii comerciale

Alege-ne pe noi și bucură-te de spațiul la care ai visat dintotdeauna!

    Lavinia G.

    Lavinia G.

    "Am lucrat cu Cristina Blaga de la West Concept pentru renovarea unui apartament si sunt foarte multumita de alegere. Mi-a fost recomandata de un prieten care si el, la randul lui, a fost foarte multumit de cum au colaborat si de rezultatul final. Punctualitate, seriozitate, solutii care iau mereu in considerare cerintele clientului, disponibilitate. Recomand."

    Obține o ofertă personalizată pentru proiectul tău. Click aici